понеділок, 25 травня 2015 р.


Екскурсія до "Парку Київська Русь"

23 травня відвідали з учнями 7-В класу "Парк Київська Русь"- розважальний парк та центр культури й історії Київської Русі, що знаходиться в с.Копачів у Обухівському районі.
 Учні мали змогу поринути у добу середньовіччя, оскільки всі споруди відтворені в їх історичних розмірах та з максимальним наближенням до епохи. Коли ми з учними увійшли через головні ворота, то потрапили у справжній середньовічний Київ: звучали давньоруські етнічні мотиви, нас зустрічали як довгожданних гостей хлібом-сіллюдівчата в костюмах XI-XII ст., очі розбігалися від розмаїття виробів у торгових лавках, а в далечині виднілися сторожові вежі.

Проте, варто зазначити, що переваги цієї екскурсії полягають в тому, що учні мають можливість випробувати свою увагу і точність у стрільбі з лука, викарбувати подарункову монету, відчути себе справжнім лицарем на коні, спробувати себе у ремісничій справі. День видався яскравим і повним вражень.Час промайнув дуже швидко. На завершення нашої екскурсії ми скуштували страви давньоруської кухні й задоволені із суввенірами та гарним настроєм повернулися додому.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар